רק לערבב בקערה אחת עם חמאת פיסטוק. אין צורך בבלנדר, מספקת מרכז דביק, פירורים רכים וטעם אגוזי, נאפית במהירות, מספק את התשוקות ללא תוספת של המון חמאה או סוכר מזוקק.
עוגת לבה פיסטוק מהירה ועשירה בחלבון, לערבב בקערה אחת עם חמאת פיסטוק. אין צורך בבלנדר, מספקת מרכז דביק, פירורים רכים וטעם אגוזי, נאפית במהירות, מתנקה מהר יותר ומספקת את התשוקות ללא תוספת חמאה או סוכר מזוקק.
(2) טורפים בקערה ביצה, חלב וחומץ מייפל טבעי או ללא סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
(3) מוסיפים אבקת פיסטוק של Botenz, אבקת אפייה וקורט מלח. טורפים עד לקבלת בלילה סמיכה אך ניתנת למילוי.
אם סמיכה מדי, מוסיפים 1-2 כפיות חלב.
(4) מלאו ותנו לסופלה לטפוח.
יוצקים לכערה ומקישים פעם אחת עד ליישור.
(5) מיקרוגל.
מבשלים 60-90 שניות על חום גבוה עד שהשוליים מתייצבים אך המרכז נשאר רך.
(6) להתקרר ולהגיש.
להניח לנוח דקה, להכניס סכין מסביב לקצה, להפוך (או לאכול בכוס). לפזר מעל כמה פיסטוקים גרוסים.
למה לבחור ב- Botenz?
37
קלוריות
100
קלוריות
5ג'
חלבון
4ג'
חלבון
1.5ג'
שומן
8ג'
שומן
למנה
למנה
Botenz מגיע בצורת אבקה, כך שאתם שולטים ברמת הקרמיות רק בעת הערבוב – אין תהליך תעשייתי שמוסיף שומן. התוצאה היא שייק חלק במיוחד, עשיר בטעם בוטנים אך דל קלוריות.
למה לבחור ב- Botenz?
37
קלוריות
5ג'
חלבון
1.5ג'
שומן
למנת הגשה
100
קלוריות
4ג'
חלבון
8ג'
שומן
למנת הגשה
Botenz מגיע בצורת אבקה, כך שאתם שולטים ברמת הקרמיות רק בעת הערבוב – אין תהליך תעשייתי שמוסיף שומן. התוצאה היא שייק חלק במיוחד, עשיר בטעם בוטנים אך דל קלוריות.
טיפים ושדרוגים
אפשרות לחלבון נוסף: ניתן להוסיף בחלק העליון של העוגה מעט אבקת שוקולד חלבון לאחר ערבוב עם מים. זה יהפוך לעוגת לבה דובאי.