רק לערבב בקערה אחת עם חמאת פיסטוק. אין צורך בבלנדר, מספקת מרכז דביק, פירורים רכים וטעם אגוזי, נאפית במהירות, מספק את התשוקות ללא תוספת של המון חמאה או סוכר מזוקק.
עוגת לבה פיסטוק מהירה ועשירה בחלבון, לערבב בקערה אחת עם חמאת פיסטוק. אין צורך בבלנדר, מספקת מרכז דביק, פירורים רכים וטעם אגוזי, נאפית במהירות, מתנקה מהר יותר ומספקת את התשוקות ללא תוספת חמאה או סוכר מזוקק.
מחממים מראש ל-180 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית קטנה.
(2) הכינו את הבלילה.
טורפים היטב: בננה, חלב, אבקת Botenz בוטנים, שיבולת שועל, אבקת אפייה, מייפל או מייפל ללא סוכר
(3) יוצקים לאפייה.
יוצקים לתבנית ומשטחים את פני השטח באופן שווה.
(4) לאפות
אופים 20-25 דקות; זמן אפייה ארוך יותר נותן פירורים עבים יותר.
(5) להוציא ולהוסיף תוספות
תוספות (אופציונלי): בננה פרוסה, שוקולד, קורט קינמון, עוד אבקת בוטנץ
(6) מנוחה.
מצננים 5 דקות כדי שהמרכז יתייצב לפני ההגשה.
למה לבחור ב- Botenz?
37
קלוריות
100
קלוריות
5ג'
חלבון
4ג'
חלבון
1.5ג'
שומן
8ג'
שומן
למנה
למנה
Botenz מגיע בצורת אבקה, כך שאתם שולטים ברמת הקרמיות רק בעת הערבוב – אין תהליך תעשייתי שמוסיף שומן. התוצאה היא שייק חלק במיוחד, עשיר בטעם בוטנים אך דל בקלוריות.
למה לבחור ב- Botenz?
37
קלוריות
5ג'
חלבון
1.5ג'
שומן
למנת הגשה
100
קלוריות
4ג'
חלבון
8ג'
שומן
למנת הגשה
בוטנץ מגיע בצורת אבקה, כך שאתם שולטים ברמת הקרמיות רק בעת הערבוב – אין תהליך תעשייתי שמוסיף שומן. התוצאה היא שייק חלק במיוחד, עשיר בטעם בוטנים אך דל בקלוריות.
טיפים ושדרוגים
אפשרות לחלבון נוסף: ניתן להוסיף בחלק העליון של העוגה מעט אבקת שוקולד חלבון לאחר ערבוב עם מים. זה יהפוך לעוגת לבה דובאי.