0
0.0

שוקולד דובאי צמחוני + דיאטתי

35 גרם חלבון

28 דקות

100% צמחוני

מחפשים פינוק מהיר, קליל ומעורר שיסגור לכם את פינת הפינוק? השוקולד דובאי הזה הוא בלי תנור, בלי חמאה – רק פיסטוק עז, במתיקות, נגיעות שוקולד וקמצוץ מלח ים.

מחפשים פינוק מהיר, קליל ומעורר שיסגור לכם את פינת הפינוק? השוקולד דובאי הזה משלב תמרים רכים עם מרכז פריך של קטאיפי ואבקת פיסטוק של Botenz, ומעליו ציפוי קקאו דל שומן. בלי תנור, בלי חמאה – רק פיסטוק עז, נגיעות שוקולד וקמצוץ מלח ים.

קוביות שוקולד מתכון חמאת פיסטוק של Botenz
קוביות שוקולד מתכון חמאת פיסטוק של Botenz

רשימת המצרכים:

200 גרם תמרי מג'הול.

(מספיק כדי לכסות היטב מגש בגודל 20×20 ס”מ)

80 גרם גבינת קטאיפי, קצוץ דק

(קלייה יבשה 2-4 דקות לקבלת פריכות נוספת)

6-8 כפות אבקת פיסטוק בוטנץ (כ-48-64 גרם)

(להקציף עם הנוזלים עד לקבלת משחה סמיכה וניתנת למריחה)

שוקולד מריר - טבעוני למתכון טבעוני

(לקבלת הקרמיות הרצויה – החליפו חלק/הכל בסירופ מייפל, רגיל/ללא סוכר)

קורט מלח ים

שלבי הכנה עבור קוביות שוקולד דובאי

(1) רפדו תבנית של תמרים בגודל 20×20 ס"מ בנייר אפייה.

לחצו היטב את התמרים המגולענים לשכבה אחידה ויפה

(2) בקערה, מערבבים אבקת פיסטוק / חמאת פיסטוק של Botenz

לערבב אותו עם מים / כל סוג חלב לבחירתכם

(3) במחבת יבשה עם ציפוי טפלון על אש בינונית

קולים את הקטאיפי 2-4 דקות עד להזהבה ופריכות.

שוקולד דובאי חמאת פיסטוק איכותית בכערה

(4) קפלו את קרם הפיסטוק דרך הקטאיפי.

כדי לצפות באופן שווה.

(5) פזרו את תערובת הפיסטוק-קטאיפי באופן שווה על פני המסד.

(6) להמיס את השוקולד המריר הטבעוני ולמרוח אותו מעל

הוסיפו כפית שמן קוקוס רק אם אתם רוצים שהתערובת תתקשה יותר.

(7) סיום: פזרו מלח ים פריך.

מצננים 25 דקות עד להתייצבות, לאחר מכן פורסים או שוברים לרצועות.

למה לבחור ב- Botenz?

37

קלוריות

100

קלוריות

5ג'

חלבון

4ג'

חלבון

1.5ג'

שומן

8ג'

שומן

למנה

למנה

Botenz מגיע בצורת אבקה, כך שאתם שולטים ברמת הקרמיות רק בעת הערבוב – אין תהליך תעשייתי שמוסיף שומן. התוצאה היא שייק חלק במיוחד, עשיר בטעם בוטנים אך דל קלוריות.

למה לבחור ב- Botenz?

37

קלוריות

5ג'

חלבון

1.5ג'

שומן

למנת הגשה

100

קלוריות

4ג'

חלבון

8ג'

שומן

למנת הגשה

Botenz מגיע בצורת אבקה, כך שאתם שולטים ברמת הקרמיות רק בעת הערבוב – אין תהליך תעשייתי שמוסיף שומן. התוצאה היא שייק חלק במיוחד, עשיר בטעם בוטנים אך דל קלוריות.

טיפים ושדרוגים

אופציית חלבון נוספת: דלגו על ציפוי הקקאו והוסיפו יוגורט שוקולד-חלבון לריבועים הקרים (כמו כף או דלל עם מעט חלב שקדים לזילוף). 

0