שילוב קינוח אישי, מהיר וחם שמתאים בדיוק לרגעים האלה שמתחשק משהו שוקולדי בלי לפגוע בתפריט. שילוב מושלם בין חמאת בוטנים בטעם שוקולד, שוקולד צ'יפס ואבקת חלבון איכותית – והתוצאה? עוגה עסיסית, חמה ומושחתת בול אחרי אימון או בתור נשנוש חכם.
1
בקערת מאג בטוחה לשימוש במיקרוגל, שימו את Botenz, אבקת החלבון, הקמח, הביצה, אבקת האפייה והחלב.
2
ערבבו היטב בעזרת מזלג או מטרפה קטנה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה. חשוב לוודא שאין גושים.
3
הוסיפו שוקולד צ'יפס לפי הטעם וערבבו קלות.
4
אם רוצים – אפשר להכין מראש רוטב Botenz: ערבבו כף Botenz עם מעט מים חמים עד שמתקבל קרם סמיך.
5
הכניסו למיקרוגל בעוצמה גבוהה ל-60-70 שניות (תלוי בעוצמת המיקרוגל). מומלץ לבדוק כבר אחרי 50 שניות – לא לייבש.
6
הוציאו, תנו למאג לנוח כחצי דקה, ואז הוסיפו מעל סווירל חמאת בוטנים שהכנתם.
7
פזרו מעט שוקולד צ'יפס מעל לקישוט – והעונג מוכן!