0
0.00 
עוגיות שיבולת שול ושוקלד

עוגת מאג שוקולד ותוספת Botenz

אריזה של botenz בוטנים

אבקת חמאת בוטנים קלאסית של Botenz

35.9₪

42.9₪

עוגת מאג שוקולד וחמאת בוטנים חלבונית 🍫

שילוב קינוח אישי, מהיר וחם שמתאים בדיוק לרגעים האלה שמתחשק משהו שוקולדי בלי לפגוע בתפריט. שילוב מושלם בין חמאת בוטנים בטעם שוקולד, שוקולד צ'יפס ואבקת חלבון איכותית – והתוצאה? עוגה עסיסית, חמה ומושחתת בול אחרי אימון או בתור נשנוש חכם.

רכיבים

  • 2 כפות Botenz בטעם שוקולד
  • 1 סקופ אבקת חלבון בטעם שוקולד
  • 1 כף קמח שיבולת שועל (או קמח שקדים)
  • 1 ביצה
  • 1 כף חלב / משקה שקדים
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • שוקולד צ'יפס מריר (אופציונלי)

אופן ההכנה

1

בקערת מאג בטוחה לשימוש במיקרוגל, שימו את Botenz, אבקת החלבון, הקמח, הביצה, אבקת האפייה והחלב.

2

ערבבו היטב בעזרת מזלג או מטרפה קטנה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה. חשוב לוודא שאין גושים.

3

הוסיפו שוקולד צ'יפס לפי הטעם וערבבו קלות.

4

אם רוצים – אפשר להכין מראש רוטב Botenz: ערבבו כף Botenz עם מעט מים חמים עד שמתקבל קרם סמיך.

5

הכניסו למיקרוגל בעוצמה גבוהה ל-60-70 שניות (תלוי בעוצמת המיקרוגל). מומלץ לבדוק כבר אחרי 50 שניות – לא לייבש.

6

הוציאו, תנו למאג לנוח כחצי דקה, ואז הוסיפו מעל סווירל חמאת בוטנים שהכנתם.

7

פזרו מעט שוקולד צ'יפס מעל לקישוט – והעונג מוכן!

הטעם של Botenz בטעם סולטי קרמל משתלב מושלם עם הטחינה – נותן שילוב ים-תיכוני עם בוסט של חלבון.

תעקבו בסושיאל

לטיפים, מתכונים, השראה בריאה לאבקת חמאת בוטנים, כנסו! @Botenz_ כנסו!

להרשמה לקבלת עדכונים וחדשות עלינו בשבילכם

עמודים ואינפורמציה :

צרו קשר איתנו:

Botenzisrael@gmail.com

052-543-1233

סושיאל מדיה: